SON DAKİKA
SON DEPREMLER

K.Karabük'le İkinci Randevu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:16
K.Karabük'le İkinci Randevu
A- A+ PAYLAŞ

Kardemir Karabükspor ile Yeni Malatyaspor galibiyet için kozlarını paylaşacak. Kardemir Karabükspor puanını 9'a, Yeni Malatyaspor ise 7'ye çıkarmak istiyor. Kardemir Karabükspor ile Yeni Malatyaspor, PTT 1. Ligin 4. haftasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 17.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Maç TRT HD kanalından naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den PTT 1. Ligine düşen Kardemir Karabükspor, geride kalan 3 hafta sonunda hanesine 6 puan yazdırdı. Süper Ligi hedefleyen mavi kırmızılı ekip, ligde 3. sırada yer alıyor.

Tarihinde ilk kez PTT 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor ise geride kalan 3 hafta sonunda 4 puan toplayabildi. İlk galibiyetini 3. haftada sahasında Alanyaspor'a karşı alan sarı kırmızılılar, 4 puanla 10. sırada bulunuyor. 

-Kardemir Karabükspor evinde kazanmak istiyor-

1969 yılında Karabük Gençlik ile Demir Çelik Spor'un birlemişinden doğan Kardemir Karabükspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig'den PTT 1. Lige düştü. 

'Demir Adamlar', 'Mavi Ateş' ve 'Demir Pençe' lakaplarıyla anılan takımın teknik direktörlüğünü Hüseyin Kalpar yapıyor. 

Kardemir Karabükspor, 2009-2010 yılında şuan Yeni Malatyaspor'un başında bulunan Yücel İldiz ile Süper Lig'e yükseldi.

-3 haftada 2 galibiyet aldılar-

Bu sezon yeniden Süper Lig parolasıyla lige başlayan Kardemir Karabükspor, geride kalan 3 hafta sonunda 2 galibiyet, 1'de mağlubiyet aldı. 

Ligin ilk haftasında deplasmanda gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Giresunspor'u 3-2 yenen mavi ateşler, ikinci hafta sahasında Denizlispor'u 1-0 yenmeyi başardı. Ligin 3. haftasında   Balıkesirspor'a konuk olan Kardemir Karabükspor, bir kişi eksik oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti ve 3 hafta sonunda 6 puan toplayabildi. 

Ligde şuana kadar 3 gol atabilen Karabükspor'un gollerini yabancı oyuncuları Elvis Kokaloviç, Simon Zenke ve Marius Alexe kaydetti. 

Kardemir Karabükspor, sahasında şuana kadar 1 karşılaşma oynadı. Mavi ateşler, sahasında Denizlispor'u 1-0 yendi. 

-Yeni Malatyaspor, sahasında galibiyetle tanıştı-

Lige, 1461 Trabzon mağlubiyetiyle başlayan Yeni Malatyaspor, 3. hafta sahasında Alanyaspor'u 2-1 yenerek, ligdeki ilk galibiyetini aldı. 

Tarihinde ilk kez PTT 1. Lig'de mücadele den ve geride kalan 3 hafta sonunda 4 puan toplayabile ilen sarı kırmızılıların,ligdeki ilk gollerini Alex Dos Santos Golcalves ile Gonzalo Godoy kaydetti. 

Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı tek karşılaşmadan berabere ayrıldı. Sarı kırmızılılar, ligin 2. haftasında konuk olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

-Aralarındaki ikinci randevu-

Kardemir Karabükspor ile Yeni Malatyaspor, tarihlerinde ikinci kez karşı karşıya gelecekler. 

İki ekip daha önce 2012-2013 sezonunda Türkiye Kupası mücadelesinde karşı karşıya gelmişti. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma Ahmet İlhan Özek'in kaydettiği golle 1-0 Kardemir Karabükspor'un üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. O karşılaşmada Kardemir Karabükspor'un başında Michail Skibbe, Yeni Malatyaspor'un başında ise Gürses Kılıç bulunuyordu. O karşılaşmada forma giyen kaleci Vedat Kapurtu ile sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, halen Yeni Malatyaspor forması giyiyor.

FOTO: Yeni Malatyaspor'un Karabük maçı hazırlık çalışmaları

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız