SON DAKİKA
SON DEPREMLER

K.Maraş Maçına Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor, Kahramanmaraşspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı takım matematiksel olarak 3. Lig'e düşerken, 31 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

Lig ve klasman grubu maçları olmak üzere toplam 31 karşılaşmaya çıkan Sarı-kırmızılı takım bu maçların 2'sinden galip ayrılırken, 9 maçta berabere kaldı.

Malatyaspor'un 20 maçta ise yüzü gülmedi. Rakip ağlara 13 gol bırakan Sarı-kırmızılı takım kalesinde ise 55 gol gördü. Bu sonuçla Malatyaspor, grubun en az gol atan ve en çok gol yiyen takımı oldu. Öte yandan Sarı-kırmızılı takım şuana kadar elde ettiği galibiyetleri kendi sahasında aldı. Malatyaspor deplasmanda galibiyet yüzü görmezken, 6 maçtan 1'er puan çıkardı. Sarı-kırmızılı takım bu sonuçla deplasmanda en çok beraberlik alan 3 takımdan biri oldu. Sarı-kırmızılı takım 20 mağlubiyetin 10'unu kendi sahasında 10'unu ise deplasmanda aldı. Malatyaspor, 2 galibiyetini kendi sahasında ligin 4. haftasında Elazığspor'u 1-0, ligin 16. haftasında ise yine kendi sahasında Mardinspor'u 1-0 yenerek aldı. Sarı kırmızılı takım en farklı yenilgilerini ise, 11. haftada kendi sahasında Adana Demirspor'a 4-0, 17. haftada deplasmanda Kahramanmaraşspor'a 4-0, 25. haftada kendi sahasında Belediye Vanspor'a 4-1 ve 32. haftada Adıyamanspor'a deplasmanda 6-0'lık sonuçlarla aldı. Sarı-kırmızılı takım 15 puan ile klasman grubunun sonuncusu olarak 3. lige matematiksel olarak düştü.

Öte yandan Malatyaspor, klasman grubunun 13. haftasında kendi sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı. Belediye Vanspor maçı sonrası 1 günlük iznin ardından çalışmalara başlayan takımda futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız