SON DAKİKA
SON DEPREMLER

K1 ve K2 Belge Zorunluluğu

A- A+ PAYLAŞ

Eşya ve Yük taşımacılığı yapan toplam yüklü ağırlığı 3,5 tonu geçmeyen Kamyonet sahipleri ile sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapacak ve ticari maksatla taşımacılık yapmayacaklar için zorunlu olarak bulundurması gereken K1 ve K2 Yetki belgeleri için son başvuru tarihinin 31 Aralık 2010 olduğu bildirildi.

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından verilen bilgide, "Yüklü ağırlığı 3500 kilogramdan düşük olan kamyonet gibi taşıtlar ile ticari amaçla olmamak ve sadece kendi iştigal konusu ile ilgili olmak kaydıyla şehirlerarası eşya taşımaları için yetki belgesi alma süresi 31 Aralık 2010 tarihinde dolmaktadır. Şoför esnafımızın mağdur olmaması için K1 ve K2 türü yetki belgesi almak için bir an önce Ticaret ve Sanayi Odasına müracaat ederek söz konusu belgeleri almaları gerekmektedir. Belgelerini almayan araç sahibi üyelerimizin hem yapılan yol denetimlerinde yüksek oranda para ve trafikten men cezası uygulaması hem de indirimli belge haklarını kaybedecek olmaları nedeni ile anılan hükümlere göre belirlenen sürede belge almaları gerekmektedir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız