SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaba İnşaatı Bitti'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Şehir Mezarlığı'nda yaptırılmakta olan yeni gasilhanenin kaba inşaatının tamamlandığını, ince işler yapımının sürdüğünü açıkladı.

Belediyenin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Türkiye’nin örnek mezarlıklarından biri olan Malatya Şehir Mezarlığı, kaba inşaatı bitirilen ve ince işlerinin yapımına başlanan yeni gasilhanenin hizmete girmesiyle birlikte daha da modern bir hale gelecek.

Şehir Mezarlığı’nda yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni Gasilhane’nin kaba inşaatının bitirildiğini, ince işlerin yapımına başlandığını söyledi.

Şehir Mezarlığı mevcut gasilhane ve morglarının ihtayaca cevap veremediğini,özellikle cenaze sahiplerinin zaman zaman sıkıntılar yaşadığını, bu nedenle yeni gasilhane yapımına ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Çakır “5 Eylül 2010 tarihinde düzenlenen bir törenle temeli atılan yeni gasilhane 1500 m2 kapalı alana sahip olup, daha önce 22 olan morg sayısı 66’ya, 3 olan gasilhane sayısı da 6’ya çıkarılıyor. Ayrıca sözkonusu yeni gasilhane içerisinde bekleme salonu, bay bayan wc’leri ve bay bayan ayrı abdest alma yerleri bulunuyor.

Otomotik olarak yükselebilen ve kendi etrafında dönebilen musalla taşları ile şadırvan ve çevre düzenlemesiyle birlikte modern bir yapı önümüzdeki aylarda Malatya’nın hizmetine sunulmuş olacak.

Yaklaşık 1 milyon liraya mal olacak yeni gasilhane sadece Malatya merkez değil, bütün ilçe ve beldelerin de kullanabileceği ortak kullanım alanlarından biri olacak”dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız