SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kabadayı Başvurusunu Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:18:35
Kabadayı Başvurusunu Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Sait Kabadayı, AKP Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AKPi İl Binası’nda 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimde, AKP’den Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru dosyasını AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder’e veren Sait Kabadayı, kendisinin Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği’nden emekli olduğunu ve milletvekili aday adayı da olduğunu hatırlatarak, aday gösterilmesi halinde projelerini açıklayacağını bildirdi.

AKP'den neden aday adayı olduğunu dile getiren Kabadayı, aday gösterilmesi halinde altın projelerini kamuoyu ile paylaşacağını bildirip, “Bilgi birikimim ve ortak akıl ve ekip ruhuyla Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adayıyım” dedi.

AKP merkez ilçe Battalgazi Başkanı Osman Güder ise, “AK Parti çatısı altında milletimize hizmet etmek isteyen belediye başkan aday adaylığı başvurusunu 1 Ekim’den itibaren alıyoruz. 30 Ekim’de sona erecek olan başvuru sonunda değerlendirmeler yapılacak” diyerek, Kabadayı’ya başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız