SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kabineden 22 İsim Listede

0
Güncellendi - 2018-05-23 03:16:53
Kabineden 22 İsim Listede
A- A+ PAYLAŞ

27 kişiden oluşan Bakanlar Kurulu'nda 22 isim yeniden aday gösterildi.

Yeniden aday gösterilenler şöyle:

“Başbakan Binali Yıldırım (İzmir 1. bölge 1. sıra), Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ (Yozgat 1. sıra), Başbakan Yardımcısı Fikri Işık (Kocaeli 1. sıra), Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ (Erzurum 1. sıra), Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu (Bursa 1. sıra), Adalet Bakanı Abdülhamit Gül (Gaziantep 1. sıra), Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya (İstanbul 2. bölge 1. sıra), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu (Adana 1. sıra), Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki (Kayseri 1. sıra), Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu (Antalya 1. sıra), Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak (İstanbul 1. bölge 1. sıra), Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak (Rize 2. sıra), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba (Şanlıurfa 1. sıra), Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci (Malatya 1. sıra), İçişleri Bakanı Süleyman Soylu (İstanbul 2. bölge 1. sıra), Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan (Mersin 1. sıra), Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş (İstanbul 3. bölge 1. sıra), Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz (Sivas 1. sıra), Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli (İstanbul 1. bölge 2. sıra), Osman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu (Afyon 1. sıra), Sağlık Bakanı Ahmet Demircan (Samsun 1. sıra), Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan (Kars 1. sıra)"

Kabineden 5 isim ise yeniden aday gösterilmedi. Bu isimlerin yeni dönemde kabinede yer alma ihtimallerinin de arttığı şeklinde yorumlandı. Bu isimler ise şöyle:

"Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AB Bakanı Ömer Çelik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Naci Ağbal."

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız