SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kabul Edilebilir Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:08:52
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Malatya’ya uçak seferinin düşürülmesini değil, bilakis arttırılmasını bekliyoruz. Uçak seferlerinin düşürülmesi kabul edilebilir değildir” dedi. 

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) yönetimi CHP’yi ziyaret edip, Malatya eski milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun kalp krizinden vefat etmesi nedeniyle taziyede bulundular.

Ziyarette konuşan MAKİAD Başkanı Suat Sarın, Aslanoğlu’nun vakitsiz ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, taziye ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletip, Aslanoğlu hakkındaki olumlu düşüncelerini dile getirdi. Kiraz, Aslanoğlu için düzenlenen taziye defterinin daha sonra ailesine ulaştırılacağını belirtti.

Kiraz, Türk Hava Yolları’nın Malatya’ya Ankara’dan düzenlediği günlük iki seferden gece seferini kaldırmasını da eleştirip, “Sizler iş adamısınız ve uçak sefer sayısının önemini daha iyi bilirsiniz” diyerek, şunları söyledi: 

“Büyükşehir olan Malatya’ya uçak seferlerinin arttırılmasını beklerken, kısıtlamaya gidilmesi üzücüdür. THY, tasarruf amaçlı yapmış olabilir ancak bakıyoruz, THY reklamlarda ünlü kişilere birçok para verirken, diğer yandan uçak seferini düşürüyor. THY kar güden kuruluş olmamalıdır. Uçak seferlerinin düşürülmesi kabul edilebilir değildir.“

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız