SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kabul Edilebilir Değil!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:29:04
A- A+ PAYLAŞ
Uluslararası bir marketin Türkiye’deki mağazalarından İstanbul’daki şubesinde başörtülü bir öğrenciye yapılan hakaret, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin tarafından tepkiyle karşılandı. 
 
Milletvekili Mustafa Şahin, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte yeni binasında hizmet vermeye başlayan MÜSİAD Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Namık Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
 
Ziyarette konuşan Namık Şahin, bir avuç azınlığın kendilerini bu ülkenin sahipleri olarak gördüklerini ve eski alışkanlıklarını sürdürdüklerini söyleyerek, "İki gün önce bir markette, inancı gereği örtünen ve market görevlisi olmayıp Kızılay görevlisi olduğu halde, başörtülü kızımızın stantı terk etmesi isteniyor. Bu türlü marketler yeri geldiğinde bir takım kurban kampanyaları ile yardım dağıtma noktasında da kampanya açıyorlar. Biz MÜSİAD olarak bunları kınıyoruz. Türkiye, 50-60 yıl önceki Türkiye değil. Artık yasalar çerçevesinde bunları mevzuata yerleştirmek gerekiyor" şeklinde konuştu.
 
Milletvekili Mustafa Şahin de, ulusal bazda faaliyet gösteren bir marketin kendi çalışanı olmamasına rağmen, Kızılay stantında çalışan bir kişiye tahammül edemeyecek kadar sadistçe davrandıklarına şahit olunduğunu belirterek, "Bir kıyım içinde, 19 yaşındaki bir evladımızı dışlama ve ötekileştirme kabul edilebilir değil. Allah korusun, eğer başı açık birisine yapılsaydı yer yerinden oynardı" ifadelerini kullandı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız