SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kabul Edilebilir Durum Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:47:03
A- A+ PAYLAŞ

Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Eren, İl Başkanı Tüfenkçi’yi ziyaret etti

Başkan Eren ve beraberindekiler AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi’yi makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

İl Başkanı Tüfenkçi yaptığı konuşmada, milletin AKP’yi sürekli iktidara taşımasında yerel yönetimlerde gösterilen başarılı performansın büyük etkisi olduğunu belirtti.

AKP teşkilatları ve yerel yöneticilerin her zaman istişare halinde olduğunu ifade eden Tüfenkçi, ‘’Yerel yöneticilerimiz arasında bilgi ve birikim paylaşımı yapılmakta, yeni kent politikaları oluşturulmaktadır. Biz en iyisini yapmak için gayret sarf ediyoruz. İnsanız, elbette eksiklerimiz olacaktır. Ama fikirlerimizi ortaya koyduğumuz zaman eksikliklerimizi en aza indirmiş oluruz’’ dedi

2015 yılının Yeni Malatya’nın yılı olacağına vurgu yapan Tüfenkçi, ‘Türkiye son 10 yıl içinde gösterdiği değişim ve gelişimle artık dünyada ve bölgede büyük bir güç haline gelmiştir. İhmal edilmiş ve unutulmuş sorunlarını bir bir çözmüş, çözmeye devam etmektedir. AK Parti milletimizin karşısına terör ve baskı siyasetiyle değil, hizmet siyasetiyle çıkmaktadır. AK Parti, Türkiye'nin doğusunu batısından, kuzeyini güneyinden ayrı görmedi. Işıkları yaktık ve 7 bölgemizi de aydınlattık. Malatya’mız da aydınlanan, modern ve çağdaş görünüme kavuşan şehirlerimizden biridir. Bundan sonra da ilimizin gelişimi ve kalkınması hız kesmeden devam edecektir’’ dedi.

Tüfenkçi, yerel yönetimlerin en önemli unsurlarından birinin muhtarlar olduğuna dikkat çekerek, Muhtarlarımız belediyelerimizden veya diğer kurumlarımızdan bir talepleri ve önerileri olduğunda dikkate alınması gerektiğini özellikle belirtmek isterim. Ben AK Parti İl Başkanı olarak görev sürem boyunca her zaman muhtarlarımızla istişare içerisinde oldum. Devlet kurumları ve belediyelerimiz de merkez veya ilçe mahalle muhtarlarımız olsun, tüm muhtar arkadaşlarımızı dikkate almak zorundadır. Bizlerin bu konudaki tavrımız ve kanaatimiz net. Bir muhtarımızın AKSA’yı arayıp sokak lambası ile ilgili sorunu çözememesi kabul edilebilir durum değildir. Yerelde her hangi bir kurumda ilgili yöneticilerden bir sonuç alamadığımız takdirde konuyu Genel Müdürlüklerimize, Bakanlıklarımıza ve hatta Başbakanımıza kadar ileteceğiz’’ şeklinde konuştu.

Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Eren ise konuşmasında, Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini ifade ederek, ‘’Bu yeni dönemin ülkemize, Malatya’mıza ve İl Başkanımız Tüfenkçi’ye hayırlı olmasını diliyorum. Bizler muhtarlar olarak ilimizin gelişimi için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz’’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız