SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kabul Edilmiş Bir Program Yok'

A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba'nın "Referandum'da hayır oyu veren köyler 2011 yılı yatırım programına alınmadı" açıklamasını değerlendiren İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata "Daha kabul edilmiş bir 2011 yılı yatırım programı yoktur. Sadece Bütçe Komisyonunun görüştüğü bir taslak var. Taslakta İl Genel Meclisi'nde görüşüldükten sonra kabul edilecek" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, CHP İl Başkanı Veli Ağbaba'nın "Referandum'da hayır oyu veren köyler 2011 yılı yatırım programına alınmadı" açıklaması ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "2011 yılı yatırım programı için İl Özel İdaresi ve diğer 6 yatırımcı kurumdan gelen taslak öneriler var. Biz taslak önerileri grup başkan vekillerine verdik. Taslak şuanda Bütçe Komisyonu'nda görüşülüyor. Bütçe komisyonu çalışmalarını tamamladıktan sonra yatırım programı ile ilgili görüşmelere Kurban Bayramı'ndan sonra Meclis'te başlayacağız. Her Meclis Üyemiz, üyesi bulunduğu ilçedeki eksiklikleri dile getirecek ve taslakta olmayan eksiklikler programa eklenebilecek. Bununla ilgili örnekler daha önceki yıllarda yaşanmıştır. Taslağa son şeklini verecek olan İl Genel Meclisi'nin değerli üyeleridir. Şu anda kabul edilmiş olan bir 2011 yılı yatırım programı yoktur" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız