SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kabul ve Ziyaret Günü

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Akın, Garnizon Komutanı ile Avrupa Şampiyonu çifti kabul ederken, Baro'yu da ziyaret ederek yeni yönetimi kutladı.

Belediye Basın Bürosu'nun kabul ve ziyarete ilişkin bültenlerinde şu bilgiler yeraldı:

" * GARNİZON KOMUTANI..
2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a iade-i ziyarette bulunarak bir süre görüştü.

7 Kasım Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, “Yaşadığımız ilin Belediyeye Başkanına iade-i ziyarette bulunmak amacıyla geldik. Bu bir nezaket ziyareti. Başkanımızın, bugüne kadar olan tutum ve davranışlarından, bize gösterdiği yakınlıktan kaynaklanan bir dost ziyaretidir” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanını Belediyede ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Yurt savunmasında her türlü fedakârlıktan kaçınmayan değerli komutanlarımızı Belediyemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendilerinin bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

* AVRUPA ŞAMPİYONU ÇİFT
1-2 Kasım tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında kilolarında altın madalya kazanan Ali Özen ve Filiz Nur Özen çifti ile İşitme Engelli Dünya Şampiyonu Osman Geçit, Tekwando İl Temsilcisi Murat Turgut ve antrenörleri ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

7 Kasım Cuma günü gerçekleşen ziyarette sporcuların Malatya adına ve Türk sporu adına büyük bir başarıya imza attıklarını vurgulayan Tekwando İl Temsilcisi Murat Turgut, sporculardan 2009 yılı içerisinde düzenlenecek Dünya Tekwando Şampiyonasında da büyük başarılar beklediklerini söyledi.

Murat Turgut, “Sporcularımızın Dünya Şampiyonasında Malatya’nın gururu olacaklarına inanıyorum. Osman Geçit kardeşimizde çok anlamlı bir başarıya imza atarak göğsümüzü kabarttı. Bize destek olacağınıza inanıyor çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan H. Cemal Akın da Malatyalı evlatların Türkiye, Avrupa ve Dünya ölçeğinde başarılara imza atarak kendilerini ispat ettiklerini, Malatya için fevkalade memnuniyet verici bir olay olduğunu söyledi.

Başkan Akın, Malatya Belediyesi olarak sporcularımızı destekledik, desteklemeye de devam ediyoruz. Ferdi sporların desteklenmesinin çok daha elzem olduğuna inanıyorum. Bütün toplumu ferdi sporlara özendirmeliyiz ki bütün insanlar sıhhatli yaşayabilsin. Malatyalıların başarısının Dünyaca tescilleşmesi bizi gururlandırmıştır. Bize bu sevinci ve gururu yaşatan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bu insanlarımızı eğiterek bu güzel neticeye ulaştıran hocalarımız başta olmak üzere spor kulüplerimize da teşekkür ediyorum” dedi.

Şampiyona da başarılı olan sporcular Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a şilt hediye ettiler. Şiltin Malatya insanının başarısını simgelediğini vurgulayan Başkan Akın sporcuların elde ettiği başarının Malatya’nın tanıtımı için çok anlamlı olduğunu da söyledi.

* BAROYA ZİYARET..
Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Malatya Barosu Başkanı Selahattin Saroğlu ile Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

7 Kasım Cuma günü Baro’da gerçekleşen ziyaret sırasında, Baro Başkanı ile Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etmek için ziyarette bulunduğunu belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Malatya Barosu’nun güzel ve köklü geleneklerinin olduğunu söyledi.

Malatya Barosu’nun Türkiye Baroları içerisinde de ayrı ve saygın bir yeri olduğunu kaydeden Başkan Akın, konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Değerli meslektaşım Selahattin Sarıoğlu’nun Malatya Barosu’nun bu etkinliğini ve saygınlığını daha da güzel yerlere götüreceğine inanıyorum. Hakkın ve adaletin tecellisinde savunma makamının müstesna bir yeri vardır. Çünkü savunma makamı olmayan yargı, bir yönü ile işitmeyen ve göremeyen yargıdır.

Bu ölçüler içerisinde fevkalade ehemmiyetli bir yeri olan savunma makamının temsilcisini tebrik ediyor, bütün arkadaşlarımızla birlikte huzurlu ve mutlu bir hizmet dönemi geçirmesini diliyorum.”

Ziyaretten dolayı Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a teşekkür eden Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu da yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız olarak bizim yanımızda ayrı bir önem taşıyorsunuz. Çünkü siz bu Baro’nun mensubusunuz ve 2 dönem başkanlığımızı yaptınız. Benim Ruhsatnamemde sizin imzanız var. Bununla da gurur duyuyorum” dedi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın Malatya’ya bin dönümlerle ölçülen kamusal araziler kazandırdığını ve güzel parklar-bahçeler yaptığını belirten Baro Başkanı Sarıoğlu, bu hizmetlerinden ve kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerine Malatya’ya hizmet yolunda sonsuz başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız