SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Geçide TCDD Müdahalesi

0
Güncellendi - 2016-11-29 02:33:52
Kaçak Geçide TCDD Müdahalesi
A- A+ PAYLAŞ

TCDD tarafından Topsöğüt Mahallesi ile Yeşiltepe arasındaki tali yolda  açılan bir hemzemin geçit, iş makineleri götürülerek kapatıldı, vatandaşlar ise tepki gösterdi.

Topsöğüt Mahallesi Günaydın Sokak girişinde uzun yıllardan beri kullanılan geçit kaçak olduğu gerekçesiyle kapatıldı. Sokağın ana yola ve aynı zamanda Yeşiltepe’deki Ergenekon Köprü bağlantısına açılan girişi, kaçak olduğu gerekçesiyle iş makinesi ve işçiler götürülerek kapatıldı.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ise, söz konusu hemzemin geçidini uzun yıllardan beri yol olarak kullandıklarını ifade ederek, yapılan çalışmaya tepki gösterdiler.

Vatandaşlar ile TCDD görevlileri arasında çıkan tartışma üzerine bölgeye polis ekipleri de gönderildi. Ancak, TCDD geçidi, demiryolu ile karayolu arasındaki bölümü toprakla kapatarak devre dışı bıraktı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

hemzemin

hemzemin1

hemzemin2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Bizi resmen beldeye hapis ettiler buyuksehir ancak kanaları sokup yapıyor yesilyurtan zaten hizmet yok birde kalmışlar kaçak geçit sizin neyiniz düzgün buyuksehir oldukya 40 yıllık yolu kapattınız bumu buyuksehir hizmetleriniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal Gündüz (7 yıl önce)
    Belediyenin işi vatandaşa hizmettir eğer vatandaş mağdur ise en kısa zamanda o mağduriyet giderilmelidir gerçi belediyenin daha önemli işi var fahri kayhan yolunu bir kaç kez daha kazmalı nede olsa topsöğütün sahibi yok insan Allah'tan korkar 2senedir ne yol var nede üst geçit
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Uçan (7 yıl önce)
    Burada bir karmaşa yaratılmaya çalışılıyor. Üst geçit yapma işi Büyükşehir Belediyesi ile ilgili. Bu konuda muhatap orasıdır. Oysa kaçak geçit TCDD yi ilgilendirir. Canınızdan önemli mi kardeşim. Bir kaza olsa bir sürü can kaybı olsa daha mı iyi. biraz yolunuz uzadıysa canınızdan daha mı önemli. Tren kimseye dokunmasın. Trenin durması imkansız gibidir. İnsanları yanlış yönlendirmeye kimsenin hakkı yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.D (7 yıl önce)
    Bu yol resmi değil AMMA sen benim resmi olan yolumu kapatıp bana keyfin gelince üst geçit çalışmasını sürdürüp keyfin olmadığında durdurup banada hergün sabah öğlen akşam 1 km yerine toplamda 39 kilometre yaptırırsan bunun ucu herkese dokunur sayın valim Büyükşehir belediye başkanım ve Yeşilyurt belediyesi başkanım bu mağduriyeti gidereceğinize inanıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    Hadiseyi anlamadan hariçten gazel atmanını anlamı yok...Bunca insanı mağdur etmenin kime ne faydası var demekki birileri bu milleti hükümete düşman etmenin uğraşında.dandikten bir plastik bariyer ve üç tane renkli ampulamı gücü yetmez bu devletin?tedbir dediğiniz bu değilmidir?..Şehirle tek bağlantımız diyoruz bazı anlama özürlüler hala kendi evinin önündeki geçit demiş..
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Evinizin önü diye öyle kafanıza göre demiryolu üzerinden çakma hemzemin geçit yapamazsınız. Bu intihardır, ölüme meydan okumadır. Aslında suçtur, yapanların acilen cezalandırılmaları gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Önce üstgeçiti bitirirsin sonra tedbir alırsın buyordunuz 250-300 hane faydalanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen uzaktan gazel okuma gel burada yaşayan insanların mağduriyetini gör öyle konuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    Sahibi olmayan bir mahalle akp'ye sincikte %96 0y çıkmış o kadar abartıldıki sormayın.Lakin topsöğüt sincik'in üç katı büyüklüğünde ve akp'ye çıkan oyda %99 kapatılan geçit ergenekon köprüsüne üçyüz metre ancak şehre gelmek için samanköy geçidini veya sivas yolundan ipaş kavşağını 10 km dolanmak zorundayız..öğrencilerimiz işçilerimiz geç kalıp rezil olmuş kimin umurunda?.Sayın çakır,sayın polat siz nerdesiniz?bu millet bir yıldır mağdur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (7 yıl önce)
    peki vatandaş Topsöğüt istikametine nasıl gidecek? Yıllardır açık olan bir yeri yeni mi gözünüz gördü?
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    Kaçak geçit diye adlandırılan yer Topsöğüt civarında yaşayan binlerce insanın şehire bağlantısı olan tekyerdir.TCDD yetkililerinin bu bölgede yaşayan insanları hiçe sayarak,ne zaman biteceği ve nasıl bir üst olacağının bilinmediği bir yapınn ,yasal hemzemin geçidi kapatmasından dolayı bu bölgede yaşayan insanların kullandığı bir yerdir.Eğer TCDD yetkilileri insan faktörünü biraz düşünüyorlarsa kaçak denilen yere geçiçi olarak konturollü bir geçit yaparlar,malum geçitleri ne zaman biterse o vakit burayı kapatırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Uçan (7 yıl önce)
    Kaçak hemzemin geçitler can ve mal güvenliğini tehdit etmektedir. Bu geçitlerde hiçbir emniyet tedbiri yoktur.TCDD nin yaptığı uygulama gerekli ve yararlıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana dokunmamış herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaçak olmayanlarda hangi güvenlik önlemi var/çalışıyor? Türkiye'de güvenli diyebileceğimiz hemzemin geçit sayısı kaç?
    0
    0
    Yanıtla