SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Göçmen Avı

A- A+ PAYLAŞ

Yurda kaçak giren bir grup göçmenin kamyonla Malatya üzerinden taşınacağı bilgisi alan polis, içerisinde 88 kaçak bulunan kamyonu yakaladı. Sürücü tutuklanırken, kaçaklar sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerin yapmış olduğu bir çalışma neticesinde bir şahsın kullanmış olduğu araçla birlikte kaçak göçmen şahısların yurdumuza sokularak ilimize getirileceği bilgisine ulaşılmış, bununu neticesinde Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden;

12/08/2008 günü konu ile ilgili olarak Ş.T. isimli şahsın kullandığı kamyon durdurulmuş, araç içerisinde yapılan kontrol neticesinde Yurda yasadışı yollardan girdiği tespit edilen toplam 88 yabancı uyruklu şahıs ile kamyon şoförü yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan yabancı uyruklu şahıslar C.Savcısının talimatı ile Pasaport Kanununa Muhalefet suçundan ifadeleri alınarak İlimiz Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş, Ş.T. isimli şahıs hakkında TCK 79 (Göçmen Kaçakçılığı) suçundan hazırlanan soruşturma evrakı ile birlikte İlimiz Adli Mercilere çıkartılmış sevk edildiği mahkemece tutuklanarak ilimiz Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız