SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Göçmen Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik olarak Malatya ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda bir şebekenin 8 elemanı ile 23 kaçak göçmenin yakalandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Göçmen Kaçakçılığına yönelik Malatya Merkez, Akçadağ, Doğanşehir İlçeleri ile İstanbul İlinde yapılan operasyon neticesinde aralarında 1 (bir) bayanında bulunduğu 8 (sekiz) şüpheli şahıs ile 23 (yirmiüç) kaçak göçmen yakalanmış, kaçak göçmenlerin naklinde kullanılan 2 (iki) araca da el konulmuştur.

Kaçak Göçmenlerin sınır dışı işlemleri ilgili birim tarafından yapılmaktadır. 8 (sekiz) şüpheli şahıs TCK 79. Madde (Göçmen Kaçakçılığı) suçundan adli makamlara sevk edilmiştir."

Polisin kimlikleri hakkında bilgi vermediği şüphelilerden 6'sının mahkemece tutuklandığını, 2'sinin ise denetimli serbestlik koşuluyla salıverildiği bildirildi.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız