SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Göçmenlere Gözaltı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:14:23
Kaçak Göçmenlere Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Darende ilçesinde, yasa dışı yollarla yurda giriş yaptıkları belirlenen Afganistan uyruklu 10 kişi yakalandı. 
     
Van'dan, Antalya istikametine giden bir yolcu otobüsünü durduran jandarma ekipleri, otobüs içerisinde kimlik kontrolü yaptığı sırada yabancı uyruklu kişilerle karşılaşınca pasaportlarını istedi. Üzerlerinden pasaport çıkmayan 10 kişi ekiplere, ellerinde bulunan özel geçiş izin belgesini gösterdi. Yapılan incelemede, Van Emniyet Müdürlüğü'nden verilmiş gibi gösterilen belgelerin sahte olduğu belirlendi. 
     
Gözaltına alınan kaçakların yapılan sorgusunda, İran üzerinden Türkiye'ye giriş yaptıkları ve aracılık yapanlara kişi başı 350 dolar verdikleri öğrenildi. 2 gündür aç olduğu bildirilen kaçaklara jandarmada yemek ikram edildi. 
     
Kaçaklar, sınır dışı edilmek üzere Malatya Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız