SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Definecilere Jandarma Baskını

0
Güncellendi - 2018-11-09 18:41:30
Definecilere Jandarma Baskını
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Sürgü'de kaçak kazı yapan definecilere jandarma baskın yaptı ve 3 şahsı, kazı aletleriyle birlikte yakaladı.

Sürgü'nün Köpekuçan mevkiinde bazı şahısların define bulmak için kaçak kazı yaptıkları bilgisini alan jandarmanın baskınıyla ilgili olarak Valilik'ten şu bilgi verildi:

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesinde definecilerin kaçak kazı yaptıkları bilgisi alınmasını müteakip, İl Jandarma Komutanlığınca ekiplerince söz konusu bölgede yapılan araştırma ve inceleme sonucu (3) şahıs kaçak kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalanmıştır.

Kaçak kazı yapılan bölgede yapılan incelemede define arayan şahısların (3) metre çapında (4) metre derinliğinde çukur açtıkları, bu çalışmalarda jeneratör kullandıkları tespit edilmiştir.

Şüphelilerin kaçak kazı yapmakta kullandıkları (1) adet jeneratör, (1) adet hilti, (1) adet matkap, (1) adet kazma, (1) adet kürek, (1) adet balyoz, (1) adet çekiç, (1) adet levye, (1) adet seyyar kablo ve (2) adet krom çubuk ele geçirilmiştir. Adli makamların talimatıyla olayla ilgili (3) şüpheli şahıs hakkında adli soruşturma başlatılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgay Paşa (5 yıl önce)
    Bırakın adamlar rızkını arıyor..Bu define yasağı saçmalığını Reis bir an önce kaldırsın.Sadece sit alanlarında define aranmasın ve kazısı yapılmasın..
    0
    0
    Yanıtla