SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Mazot Patladı:10 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:43:11
Kaçak Mazot Patladı:10 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Tanışma köyündeki patlamada, ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü. 

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri, kaçak mazot ihbarı üzerine Tanışma köyündeki bir eve operasyon düzenledi. Baskın sırasında ev sahibiyle jandarma arasında çıkan tartışmanın ardından ev sahibi, 3 katlı evin altındaki mazot deposu olarak kullanılan akaryakıt tankerini ateşe verdi. Meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti. Çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Çoğunluğu akraba olan köylülerle jandarma ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Duruma tepkili olan köylüler, jandarma ekiplerinin olay yerine yaklaşmasına izin vermiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız