SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak mı, Değil mi?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin başlattığı kaçak içme suyu çalışması kapsamında Yeşilyurt ilçesinde, isale hattına kaçak olarak bağlandığı öne sürülen boru hattı kapatıldı.

Malatya Belediyesi ekipleri, Yeşilyurt ilçesindeki Ardıç Tepe mevkiinde, isale hattından kaçarak olarak alındığı gerekçesiyle tespit ettiği vanayı kapattı. Malatya Belediyesi yetkilileri, ana isale hattından Yeşilyurt ve beldelere verilen suyun paylaşım noktasının dışında açılan vanayı Valilik ile Yeşilyurt Belediyesi'ne iletti.

Yeşilyurt Belediyesi Su İşleri Sorumlusu Mehmet Ali Solmaz, sularının Malatya Belediyesi'nce kaçak olduğu gerekçesiyle kesildiğini, ancak hattın ilçenin ana su deposunu beslediğini iddia ettiler.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Sorumlusu olduğunu belirten Yılmaz Özgöçer ise, Malatya Belediyesi'nin bilgisizlik sonucunda hattı kapattığını iddia etti.

Yeşilyurt Belediyesi görevlileri ise, kapatılan hattın kaçak olmadığını savunarak, vananın kapatıldığı noktaya 10 metre ilerideki menfezin içindeki isale hattında sızan suyu göstererek, Malatya Belediyesi'ni görevini yapmamakla suçladılar. Yeşilyurt Belediyesi görevlileri, menfezin üzerinden geçen 600'lük borudan sızan suyun dereye aktığını ve Malatya Belediyesi'nin kayıp suyu önlemediğini ileri sürdüler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız