SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:11:29
Kaçak Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Polis ve Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak yakıt ve sigara ele geçirildi.

POLİS OPERASYONU..

Polis tarafından yapılan operasyonla ilgili şu açıklama yapıldı:

"21.07.2014 günü İlimiz Yazıhan İlçesi sorumluluk bölgesinde oluşturulan kontrol noktasında durdurulan 38 plaka sayılı araç içerisinde yapılan aramada daralı toplam 2300 gram uyuşturucu kubar esrar maddesi ve 2 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş, araç içerisinde bulunan Ü.S, N.Z.A, S.G. ve Ş.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında TCK. 191 “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak”  suçundan yasal işlem yapılmıştır.

21.07.2014 tarihinde Başharık Mahallesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ile Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince şüpheli bir araçta yapılan incelemede aracın kasa kısmında 47 adet 60 litre fiber bidonlar içerisindeki ve aracın yedek yakıt tankındaki akaryakıtın yapılan marker ölçümünde kaçak olduğu tespit edilmiş ve muhafaza altına alınmıştır. Aracın yakıt tankında ve bidonlar içerisinde yaklaşık 3200 litre akaryakıt olduğu tespit edilmiştir.

Ele geçirilen kaçak akaryakıt Milli Emlak Müdürlüğüne teslim edilmiş, araç sahibi il dışında olduğundan temin edilememiştir. 

Uyuşturucuyla ve diğer kaçakçılık suçlarıyla ilgili etkin mücadelemiz Malatya halkından almış olduğumuz destekle aralıksız olarak devam edecektir."

JANDARMA OPERASYONU..

Jandarmanın operasyonuyla ilgili de şu bilgi verildi:

"22 Temmuz 2014 günü Doğanşehir ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında bir otomobilde yapılan kontrolde, (6.400) paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak A.A. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış olup, Suriye uyruklu A.S. isimli şüpheli ise Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik kaçakçılık olayları ile mücadeleye aralıksız devam edilmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız