SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Sigara ve Hap Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:33:13
Kaçak Sigara ve Hap Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya polisi tarafından düzenlenen operasyonlarda, gümrük kaçağı sigara ve uyarıcı nitelikli Extacy hap ile kuru sıkıdan bozma tabanca ele geçirildi. 
 
KAÇAK SİGARAYA GEÇİT YOK 
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Ş.E. isimli şahsın kullanımda bulunan 44**25* plakalı kamyonda yapılan aramada, kamyon kasasında kireç torbalarının altına gizlenmiş değişik markalarda toplam 44 Bin 742 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda, olayla ilgili olarak A.K. isimli kişide yakalandı. Gümrük kaçağı sigaraların taşındığı kamyonun ise Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi. 
 
UYARICI HAP ELE GEÇİRİLDİ.
 
Polis tarafından, uyuşturucu ve silah ticaretine yönelik yapılan çalışmalar sonrasında,  A.G. isimli kişeye ait 23 adet uyarıcı nitelikli Extacy hap ele ele geçirildi. A.G.'nin gözatına alındığı ve Adliye'ye sevk edildiği bildirildi. 
 
TABANCA BULUNDU
 
Bu arada, polis tarafından iki adrese yapılan operasyonda bir adet Blow Mini Mod 2003 ibareli kuru sıkıdan bozma tabanca ve bu tabancaya ait bir adet şarjör, ve altı fişek ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarakta M.U. isimli kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız