SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Sigara ve Yakıt Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:34
Kaçak Sigara ve Yakıt Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, kaçak sigara ve yakıt ele geçirildiği bildirildi. 

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde, polis kontrol noktasına gelen bir araçta yapılan aramada, değişik markalarda toplam 5 bin 990 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ele geçirilen sigaraların sahibi hakkında yasal işlem yapıldı.

Galericiler Sitesi yakınında boş arazide bulunan bir otobüste ve kamyonette yapılan aramada, kamyonette bulunan fiber tankta 818, otobüste yapılan aramada 100 litre olmak üzere toplam 918 Litre yakıt ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Olay ile ilgili 2 şahıs hakkında işlem başlatıldı.

Polis kontrol noktasına gelen bir otobüste yapılan aramada ise, 4 adet valizde toplam 2 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Ele geçirilen sigaraların sahibi hakkında yasal işlem yapıldı.
Bir araçta yapılan aramada da, değişik markalarda toplam 7 bin 990 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ele geçirilen sigaraların sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

İnternet Kafelere Denetim..

Malatya'da, internet kafelerin denetlendiği ve 27 internet kafeye işlem yapılarak tutanak tutulduğu bildirildi. 

Emniyet müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "Malatya 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2012/1320 sayılı kararı gereğince, Malatya merkezde bulunan 50 internet kafeye 138 personelle denetleme yapılmış, 9 internet kafeye yasak oyun oynatıldığından, 8 internet kafeye Ip Log kayıtlarının saklanmamasından, 1 internet kafeye kamera sisteminin olmamasından, 4 internet kafeye filtre sisteminin olmamasından, 2 internet kafeye valilik izin belgesi olmadan çalıştığından, 1 internet kafeye izinsiz ve ruhsatsız yiyecek ve içecek satışı yapıldığından, 1 internet kafeye sigara içildiğinden, 1 internet kafede yapılan GBT sorgusunda aranan 1 şahsın yakalanması konularından 27 internet kafeye işlem yapılarak tutanak tutulmuştur" denildi.

64 Kişi Yakalandı

Malatya'da asayiş suçlarından aranan 64 kişinin son bir haftada yakalandığı bildirildi. 

Emniyet müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 64 kişi, 10/12/2012 ve 16/12/2012 tarihleri arasında asayiş şube müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız