SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Yakıt Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, kaçak 20 bin litre motorin ile 15 bin litre madeni yağ ele geçirildi. Olayla ilgili 16 kişi gözaltına alındı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İ.Ç. (43) liderliğinde toplam 19 kişinin İstanbul'dan temin ettikleri solvent kimyevi maddesi ile Kocaeli'den temin ettikleri madeni yağları karıştırmak suretiyle kaçak akaryakıt ürettikleri ve piyasaya sürdükleri, aynı zamanda bazılarının uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap kullandıkları ve bu hapları başkalarına da sattıklarını tespit etti.

Jandarma, suç örgütüne yönelik Adapazarı merkezi, Söğütlü, Akyazı ve Geyve ilçeleri ile İstanbul, Kocaeli, Düzce, Ankara, Malatya ve İzmir'de eş zamanlı 21 noktaya "Kara-06" kod adı verilen operasyon yaptı.

Sakarya'da 9, İstanbul'da 2, Kocaeli'de 1, Düzce'de 1, Ankara'da 1, Malatya'da 1 ve İzmir'de de 1 olmak üzere toplam 16 kişi gözaltına alındı. Üç kişi de aranıyor.

Operasyonda, 20 bin 50 litre kaçak motorin, 14 bin 960 litre madeni yağ, 1 adet 9 mm çapında şarjörlü smith wesson marka tabanca, 19 adet MKE yapımı 9 mm tabanca mermisi, 5 adet boş 9 mm tabanca şarjörü, 5 adet sentetik hap, 14 adet cep telefonu ve sim kart, 2 dizüstü bilgisayar, 1 adet akaryakıt boşaltımında kullanılan düzenek, 1 adet madeni sıvı aktarımında kullanılan pompa ve bir şirkete ait çok sayıda muhtelif döküman ele geçirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız