SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Yakıt Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da, taşıma ruhsatı olmayan tankerlerle taşınan 23 bin 500 litre motorinle 20 bin 850 litre kalorifer yakıtına el konuldu. Malatya'daki operasyonda da kaçak mazot ele geçtiği bildirildi.

ELAZIĞ- KÖMÜRHAN'DA..
Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerince 3 ayrı tankere operasyon düzenlendi. Kömürhan Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Ö.Ö. yönetimindeki tankerde 20 bin litre kaçak motorin bulundu. Gülüşkür Jandarma ekipleri ise yaptıkları yol kontrollerinde, Z.Ç'nin kullandığı tankerde 20 bin 850 litre kalorifer yakıtı, F.A.Ş. idaresindeki tankerde ise 3 bin 500 litre kaçak motorine el koydu. Tanker sürücüleri hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

MALATYA'DA..
Öte yandan, saat 23.30 sıralarında Özsan Sanayi Sitesi'nde N.B. yönetimindeki 23 DV 170 plakalı minibüste kaçak yakıt olduğu ihbarı üzerine jandarma baskın yaptı. Aracın arka koltuklarının sökülerek, 500 litrelik kamyon deposu yerleştirildiği, bu depoda da faturasız 300 litre mazot bulunduğu belirlendi. Jandarma Elazığ'dan getirilen mazotun 23 DK 637 plakalı kamyona aktarıldığını da belirlerken, mazotun ele geçtiği minibüse el koydu, sürücü hakkında yasal işleme başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız