SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçarken Otosu Takla Atmış

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Caddesi’nde gece meydana gelen kavga sırasında yaralanan şahsın, olay yerinden kaçarken otosunun takla attığı belirlendi.

Polisten edinilen bilgiye göre, olay saat 22.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesinde meydana geldi. 24 yaşındaki F.B., 27 yaşındaki M.G., 21 yaşındaki B.U., 25 yaşındaki M.T.Ö. ile 36 yaşındaki T.Ö. arasında kavga çıktı. Şahıslar birbirlerini yaraladılar. Olay sırasında bıçakla yaralanan ve Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren F.B., polise verdiği ifadede, ayrıca olay yerinden kaçarken kendilerine ait 44..540 plakalı otonun takla attığını bildirdi. Olayla ilgili olarak adliyeye verilen taraflar serbest bırakıldı.

Bu arada İsmetpaşa Caddesi’nde 20.40 sıralarında durdurulmak istenen 44..692 plakalı oto, 9. Sokakta takip sonucu yakalandı. 43 yaşındaki sürücü Ş.M.’nin alkollü olduğu, hakkında işlem yapılırken polislere hakaret ettiği, daha sonra B.D.H.’ye giderek polislerce dövüldüğünü öne sürdüğü, bu kişinin raporu almak için 48 yaşındaki A.S.Y. ve 54 yaşındaki Ö.M. ile birlikte hastane polisine karşı koydukları, gönderildikleri adliyece adli kontrollü olmak üzere salıverildikleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız