SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaçırdı, Ağaca Bağladı!'

A- A+ PAYLAŞ

Sabaha karşı polise başvuran 34 yaşındaki şahıs, nikahsız olarak bir süre yaşadığı ve 2 çocuğunun annesi olan kadın tarafından kaçırıldığını, ağaca bağlandığını, parasının alındığını öne sürdü. Yakalanan kadın ise kendisine iftira edildiği iddiasında bulundu.

Sabah 05.40 sıralarında polise başvuran 34 yaşındaki T.T. adlı şahıs, kaçırılıp Turgut Özal Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı civarındaki bir ağaca bağlandığını, bu işin bir süre birlikte yaşadığı, 2 çocuğunun annesi 31 yaşındaki N.K. tarafından yapıldığı iddiasında bulundu.

Olay, polis raporunda şöyle yeraldı:

“01/02/2009 günü saat: 05.40 sıralarında müracaatta bulunan müşteki, yukarıda adı geçen şüpheli ile gayri resmi olarak bir süre birlikte yaşadığını ve bu birlikteliklerinden 2 tane çocuklarının olduğunu, olay günü şüphelinin yanında iki şahısla birlikte gelerek çocuklarının durumunu görüşeceklerini söyleyip kendisini plakasını almadığı bir araca bindirdiklerini ve yukarıda belirtilen adrese götürüp bir ağaca bağladıklarını, şüphelinin kendisine çocukları bana vereceksin, her ayda 300.00 TL. para vereceksin dediğini, kendisinin de çocukları veririm ancak para veremem deyince, pantolonunun sol cebinde bulunan 580.00 TL. parasını alarak gittiklerini, yaklaşık 1 saat sonra kendi imkanları ile kurtulduğunu beyanla şikayette bulunmuş, ikametinde yakalanan şüpheli ise suçlamaları kabul etmediğini, çocuklarının velayetini aldığı için bu tür iftiraya maruz kaldığını, şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, tahkikata devam edilmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız