SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaçırdı, Tecavüz Etti'

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran genç kadın, kaçırıldıktan sonra tecavüze uğradığını, kocasının tutulduğu eve gelerek kendisini kurtardığını anlattı ve şikayetçi oldu.

Sabah saatlerinde Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 30 yaşındaki A.G. adlı kadın, M.M. adlı şahsın kendisini yaklaşık 20 gün önce kaçırdığını ve bu süre boyunca Saray Mahallesi Ömer Efendi Sokağı’ndaki bir evde zorla tutup tecavüz ettiğini, bir fırsatını bularak kocası 32 yaşındaki H.G.’ye tanımadığı bir şahısla haber gönderdiğini, kocasının tutulduğu eve gelip, kapıyı kırarak kendisini kurtardığını anlattı. Polis bu şikayet üzerine M.M. adlı şahsı aramaya başladı.

Öte yandan Battalgazi Alacakapı Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 30 yaşındaki K.B. adlı kadın, 32 yaşındaki eşi A.B.’nin yaklaşık 6 aydır kendisini sürekli olarak ölümle tehdit edip, evden kovduğunu, son olarak tartıştıkları sırada bıçakla üzerine yürüdüğünü, oturma odasına kaçtığını ve kapıyı kilitleyerek polisi aradığını bildirdi ve şikayetçi oldu. “Yaralamaya Teşebbüs” suçlamasıyla gözaltına alınan A.B. serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız