SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaçırma' Yanlış Alarm...

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:40:37
'Kaçırma' Yanlış Alarm...
A- A+ PAYLAŞ

Avustralya'dan havalanan Virgin Australia Havayolları'na ait yolcu uçağı kaçırılma tehlikesi yaşadı. Bir yolcu kokpite girmeye çalıştı. Yolcunun sarhoş olduğu açıklandı.

Avustralya'dan havalanan Virgin Australia Havayolları'na ait yolcu uçağı kaçırılma tehlikesi yaşadı. 

Avustralya'dan kalkarak Endonezya'nın tatil cenneti Bali'ye giden yolcu uçağının kokpitine bir yolcu girmeye çalıştı. Pilot uçağın karçırlma girişimiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı. 

Uçak Bali Havalimanı'na indikten sonra ilk açıklama Endonezyalı yetkililerden geldi. Endonezyalı yetkililer, bir yolcunun kokpite girmeye çalıştığını ancak başarılı olamadığını belirtti.

Daha sonra Virgin Australia Havayolları'ndan yapılan açıklamada, kokpite girmeye çalışan yolcunun sarhoş olduğu ifade edildi.

Uçaktaki yolculardan kimsenin zarar görmediği ve tahliye işleminin başladığı belirtildi.

Virgin Australia Havayolları, ülkenin en büyük ikinci havayolu olma özelliğine sahip.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız