SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçmak İstedi Ama..

A- A+ PAYLAŞ
 
Gaziantep'te tartıştığı lise son sınıf öğrencisi kızını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen baba, Cinayet Masası dedektiflerinin çalışmaları sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. 
 
İddiaya göre, Malatya'da kebapçılık yapan ve yaklaşık iki haftadır boşta gezdiği öğrenilen 3 çocuk babası Mustafa T. (40), geldiği Gaziantep'te Batıkent Mahallesi 81. Sokak'ta bulunan Görkem Apartmanı'ndaki evinde Aysel İbrahim Akınal Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan kızı Sevim T. (19) ile tartıştıktan sonra, kızını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Yaklaşık 2 ay önce teyzesinin oğlu M.Ö. (23) ile nişanlanan kızının evlenmesine karşı çıktığı için sürekli ailesiyle tartıştığı öğrenilen Mustafa T., olaydan sonra bir yakınını cep telefonu ile arayarak, "Kızımı bıçakladım. Gelip beni alın" dedi. Bunun üzerine akrabası, hemen kızın annesi Nevim T.'yi (37) aradı ama ulaşamayınca hastaneleri ve 112 Acil Servis'i aradı. Bir sonuç alamayan şahıs, ailenin evine geldi. Bu sırada telefonu açan anne Nevim T. De, acı haberi alarak eve geldi. Kapıyı açarak eve girdiklerinde genç kızı kanlar içinde bulan anne ve yakınları sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın boğazının kesildiği ve vücudunun birçok yerinde bıçak izlerinin olduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan çalışmanın ardından genç kızın cenazesi otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis kızını öldürdüğü iddia edilen babayı bulmak için çalışmalarını sürdürdü. Soruşturmayı genişleten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şahsın gideceği yerleri sık sık kontrol etti.
 
Demirligane bölgesini kontrol eden ekipleri görerek kaçmaya çalışan firari baba Mustafa T., yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen Mustafa T., ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilişinde basın mensuplarının "Pişman mısınız? Neden öldürdünüz" sorusuna zanlı, "Sana ne gereği var" yanıtını verdi. 
 
Cinayet zanlısı babanın sorgusunun devam ettiği, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız