SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KADEM Şubesi Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:12:31
KADEM Şubesi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya İl Temsilciliği düzenlenen tören ile hizmete açıldı. 

Açılış törenine AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Emine Sare Aydın Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ile kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Emine Sare Aydın Yılmaz, Malatya gibi milli ve toplumsal değerleri korumaya çalışan bir şehirde KADEM olarak hizmet vermek istediklerini belirterek, “Kadın hareketinin önünü açan Sayın Cumhurbaşkanımıza, kızı Sümeyye Erdoğan'a, Kadın ve Demokrasi Derneğinde yer alarak bize verdiği desteğe, bizimle birlikte yapmış olduğu bu çalışmaya, hükümetimize, siyasilerimize, değişen Türkiye'nin değişen kadın hareketine destek olan, olmak isteyen tüm duyarlı insanlara teşekkür ediyorum" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da Malatya'nın en fazla kadına değer veren bir il olduğunu belirterek Malatya’nın ayrıca Kadın Dostu Kentler Projesi dahilinde olduğunu söyledi. Malatya Büyükşehir Belediyesi ve sivil toplum örgütlerinin bu proje doğrultusunda güzel faaliyetlere imza attıklarının altını çizen Çalık, KADEM'in Malatya’da olmasının çok ciddi bir kazanım olduğunu söyledi.

Kadının erkekle beraber yol arkadaşlığının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Çalık, “Dünyamızda eşit hak ve özgürlüklerin kazanılması için, fırsatların eşitlenmesi için KADEM'in kadın ve demokrasi adına yapacağı çok iş var” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kadının korunması ve güçlenmesi adına çok ciddi yasal düzenlemeler yaptığını belirten Çalık, “İşte şimdi bu desteklerle birlikte Sayın Başbakanımızın da bize vermiş olduğu desteklerle siyasette sizin desteklerinizi, dualarınızı alarak yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Sümeyye Erdoğan ise kadının var olduğu yerde başarının olduğunu belirterek KADEM olarak şuan 6. ilde temsilcilik açtıklarını söyledi. KADEM’i açmaktaki amaçlarının halk ile daha iyi irtibatta olmak ve kadınların sorunlarına yerelden alınan bilgilerle daha güzel çözümler geliştirebilmek olduğunu ifade eden Erdoğan, “Bu anlamda her zaman burada komşularımızın da desteğini bekliyoruz" dedi.

Erdoğan, KADEM olarak temsilcilik sayılarını arttırarak daha güzel çalışmalar yapmayı umut ettiklerini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek KADEM Malatya İl Temsilciği hizmete açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız