SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kader Günleri!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un geleceğini belirleyecek önemli toplantılardan birisi Cumartesi günü İstanbul’da, olağanüstü kongre olan diğeri de Pazar günü Özel İdare Salonu’nda yapılacak.

İSTANBUL’DAKİ TOPLANTI..
İdari ve mali açıdan zor günler geçiren, geleceği ile ilgili önemli sonuçların alınacağı bu günlerin son aşamasını yaşayan Malatyaspor’un “kurtarılması” için İstanbul’da organize edilen toplantı, Cumartesi saat 10.00’da Merter’deki Green Park Hotel’de yapılacak.

Malatya Eğitim Vakfı, Malatyalı İşadamları Derneği, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği ile İstanbul Malatyalılar Derneği tarafından ortak düzenlenen kahvaltılı toplantı için, 109 kişiye davetiye gönderildiği, ayrıca bu kişilerin telefonla da bilgilendirildiği öğrenildi.

Davet edenleri arasında Malatya Valisi, 7 milletvekili, Belediye Başkanı ile Malatya’daki bazı meslek kuruluşlarının temsilcilerinin yeraldığı toplantıda, hem Malatyaspor ‘un acil mali ihtiyaçları için sıcak kaynak sağlanabilmesinin amaçlandığı, ayrıca bir gün sonra yapılacak olan olağanüstü kongrede oluşturulacak yönetim için de görüş alışverişinde bulunulacağı haber alındı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın ile Malatya’daki davet sahiplerinin toplantı için İstanbul’a gittikleri öğrenildi.

KONGRE..
Bu arada, Malatyaspor’un yönetimsiz kalmasının ardından mahkemece atanan “Kayyum Heyeti”nin aldığı olağanüstü kongrenin, geçen hafta çoğunluk sağlanamadığından yasa gereği ertelendiği için “son çözüm günü” olarak da nitelendirilen 18 Kasım Pazar günü Özel İdare Müdürlüğü salonunda yapılacağı bildirildi.

Geçtiğimiz hafta 609 üyesinden 11’i geldiği için önümüzdeki Pazar gününe ertelenen kongrenin saat 11.00’de başlayacağı belirtildi.

Başkanlık için adı geçenlerin İstanbul toplantısından sonra netleşmesi beklenirken, bu isimlerden İlhan Kavuk’un İstanbul toplantısına gitmeyeceği, babası Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk’un ise bu toplantıda hazır bulunacağı kaydedildi.

Malatyaspor Kayyum Heyeti’ni oluşturan Atilla Kantarcı, Mustafa Bahadır Altaş ve Mehmet Çolak’ın da, İstanbul toplantısının yanı sıra Kocaeli maçına da gitmeyecekleri, Pazar günkü kongre ile ilgili hazırlıkları sürdürdükleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız