SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Çalışanlara Karanfil...

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:00:37
Kadın Çalışanlara Karanfil...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, tekstil işletmelerinde çalışan bayanlara karanfil takdim etti.

Eski Tekel Depoları’nda oluşturulan tekstil işletmelerini ziyaret eden Çakır, tekstil atölyesinde çalışan kadınlara karanfil takdim ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Çalışan bayanlara tek tek karanfil takdim eden Çakır, bir süre bayanlarla sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“HÜKÜMETİMİZ YATIRIMCIYI DESTEKLİYOR”

Çakır, Eski Tekel Depoları’nda bulunan tekstil işletmelerin istihdam ve üretim adına Malatya için önemli bir rol üstlendiğini kaydetti.

AKP iktidarı döneminde üreticiye ciddi teşviklerin verildiğini anımsatan Çakır, “Malatya’da ekonomi ve yatırım ne kadar gelişirse, işsizlikte o kadar azalacaktır. İstihdamı artırmak gerekiyor. Bu anlamda da istihdama yönelik yatırımların yapılması sağlanmalıdır. Malatya, organize sanayi anlamında ciddi gelişmeler gösterdi. Bu noktada hükümetimizde ciddi teşviklerle yatırımları destekliyor. Eski Tekel Depoları’nda oluşturulan tekstil işletmelerinde 4-5 firmamız var. Buradan yurt dışına ihracat yapan firmalarımız var. Buda bizi son derece memnun etti” dedi.

BAYANLARA KARANFİL TAKDİM ETTİ

Çakır, tekstil işletmesinde çalışan bayanların Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladıklarını belirterek, “Ülkemizde son yıllarda kadına verilen değer arttı. İnancımız gereği kadına ve anneye saygı her zaman ön planda tutulmuştur. Ama kadına şiddetin olduğu bir dönemdeyiz. Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle de bütün eksikliklerin giderilmesi adına önemli günler. Kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız