SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Çiftçilerin Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" bilgi yarışmasında il birincisi olan kadınların, bölge yarışmasında Malatya'yı en eyi şekilde temsil edip, Türkiye finaline katılacaklarına inandığını söyledi.

Güldal, yaptığı açıklamada, ülke genelinde düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" bilgi yarışmasında Türkiye finaline katılabilmek için önce il birincilerinin belirlendiğini belirtti.

Güldal, "İl genelinde bir yarışma yapılmakta ve ardından il birincilerinin yarışacağı bölge yarışmalarında bölge birincileri belirlenmekte ve daha sonra da bölge birincileri Türkiye finalinde yarışarak Türkiye Birincisi Çiftçi Grubu belirlenmektedir" dedi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen organizasyonun Malatya yarışmasının yapıldığını kaydeden Güldal, yarışmaya değişik bölgelerden 12 grup halinde toplam 24 yarışmacının katıldığını ifade etti.

Güldal, yarışma sonunda, birinciliği Arguvan İsaköy'den Güllü Karaaslan ve Gülnaz Alp, ikinciliği Merkez Yaygın Beldesi'nden Ayşe Şahin ve Gülseren Atlı, üçüncülüğü de Yeşilyurt İlçesi Örnek Köy'den Kadime Demir ve Serpil Çiçek'in kazandığını bildirdi.

Güldal, "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" bilgi yarışmasında birinci olan Arguvan İsaköy'den Güllü Karaaslan ve Gülnaz Alp'in Gaziantep'te Nisan ayında düzenlenecek olan bölge yarışmasında Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğine ve Türkiye finaline katılacaklarına inandığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız