SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın da Yok, Para da!

A- A+ PAYLAŞ

İçkili yer çalıştıran şahıs polise başvurarak, para cüzdanını kadın garsonlarının evinde düşürdüğünü, kadınlardan biri ve cüzdanının kayıp olduğunu öne sürdü ve şikayetçi oldu.

37 yaşındaki H.K. adlı şahıs, 00.10 sıralarında, işyerinde garson olarak çalışan S.S. ve S.A. adlı kadınları, İmamoğlu Sokaktaki evlerine bıraktığını, burada bir süre oturduklarını, 01.00 sıralarında kadınların yanından ayrılarak evine gittiğinde, içerisinde kimliği ve 1.800 lira para olan cüzdanı düşürmüş olduğunu bildirdi. Ertesi gün kadınlardan S.A.’nın işe geldiğini, ona sorduğunda İzmir doğumlu olan 27 yaşındaki S.S. adlı kadının eşyalarını toplayıp evden ayrıldığını öğrendiğini, cüzdanı da evlerinde düşürdüğünü ve kendisinin bulup S.S.’ye verdiğini söylediğini bildirdi. Polis, S.S. adlı kadını aramaya başladı.

Bu arada, Çukurdere Mahallesi’nde 02.30 sıralarında baba ve çocukların karıştığı olayla ilgili ifadesi alınan 61 yaşındaki baba B.Ö., 31 yaşındaki oğlu İ.Ö.’nün 145 lirayı diğer oğulları 32 yaşındaki İ.Ö. ve 28 yaşındaki A.Ö.’den çaldığını, çıkan tartışma nedeniyle yaralandıklarını, bu nedenle aynı zamanda alkollü olan 31 yaşındaki oğlu İ.Ö.’den şikayetçi olduğunu söyledi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız