SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Futbolcudan 'Evde Kal' Çağrısı

0
Güncellendi - 2020-04-06 02:39:44
Kadın Futbolcudan 'Evde Kal' Çağrısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle antrenmanlarını evde sürdüren kadın futbolcu, hazırladığı videoyla hem insanların evlerinde yapabilecekleri egzersizleri gösteriyor hem de "evde kal" mesajı veriyor.

Salgın nedeniyle çalışmalarını evde sürdüren Sinop Kuzey Spor’un kalecisi Şeyma Yıldırım, bir video hazırladı. Genç kaleci, hazırladığı videoda insanların evlerinde kaldıkları süreç içerisinde yapabilecekleri egzersizleri göstererek, “evde kal” mesajı verdi.

Uzun yıllar Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün formasını giydikten sonra üniversite öğrenimi için gittiği Sinop’ta Kuzey Spor’a transfer olan 20 yaşındaki kaleci, koronavirüs (kovid-19) ile mücadelede sporun her yerde her şartta yapılabileceğini ifade ederek, insanların bu zorlu süreçte evde kalmalarının önemli olduğunu göstermek için böyle bir çalışma yaptığını söyledi. 

Yıldırım, herkesin evde spor yapabileceğini kaydederek, “Şuan dünyamızda kovid-19 adlı küresel bir salgın var. Çok zor bir süreç içerisindeyiz. Bu süreç içerisinde bizden istenilen tek şey evde kalmamız. Evde kaldığımız sürece canımız sıkılıyor, modumuz düşüyor ve moralimiz bozuluyor. Ama ben asla kendimi demoralize etmiyorum. Kitap okuyorum, egzersiz yapıyorum. Koronavirüs karşısında bağışıklık sistemimizi güçlü tutmalıyız. Spor yaparak bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalışıyorum. Evde kalın, hayat eve sığar. Hayata fazladan gün katmak sizin elinizde değildir ama güne fazladan hayat katmak sizin elinizde” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız