SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Futbolunu Anlatacaklar

0
Güncellendi - 2017-06-20 01:45:41
Kadın Futbolunu Anlatacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, “Malatya Bayan futbol kulübü olarak, bu ay içinde çıkacak olan uluslararası bir kitapta Türkiye’deki kadın futboluna verilen değeri anlatacağız. Ayrıca bu ay sonunda futbol oynayan kızlarımızın karşılaştığı zorlukları ve TFF’nin kızlarımıza verdiği değeri uluslararası bir fotoğraf yarışmasında anlatacağız” dedi.

ŞAMPİYONA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonalarına başvuran Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde hazırlıklar yoğun tempoda sürüyor.

Bu sezonu istediği gibi tamamlayamayan mavi kırmızılılar, Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonalarına oldukça iddialı hazırlanıyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Genç ve Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonalarına en iyi şekilde hazırlanıp, istedikleri sonuçları almak istediklerini belirtti.

Çelebi, sezonu istedikleri geçiremediklerini ifade ederek, “Sezon bizim adımıza tamda istediğimiz gibi geçmedi. İki sezon üst üste Play-off oynadıktan sonra bu sezonu orta sıralarda tamamladık. Şimdi önümüzde Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonaları var. Ligin sona ermesinin ardından ara vermeden şampiyona hazırlıklarına başladık. Şampiyonalarda oldukça iddialıyız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Daştepeli Abuzer (6 yıl önce)
    Futbolun Perilerine Cenab-ı Allah'tan başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla