SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Garsonlu Kahvehaneye Tombala Baskını

0
Güncellendi - 2016-05-20 15:06:35
Kadın Garsonlu Kahvehaneye Tombala Baskını
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polis ekiplerince aynı kıraathaneye 1 ay içerisinde ikinci kez “tombala” ile kumar oynatılması nedeniyle baskın yapıldı. Tombala oynatılan kıraathanede garson olarak çalıştığı belirtilen 6 bayan garsonunda bulunduğu bildirildi.

Olay, 19 Mayıs Perşembe günü saat 23.00 sularında yaşandı. Saray Mahallesi eski belediye arkası Kavukcu Sokak içinde meydana geldi. İddiaya göre; sokak içerisinde bir binanın teras katında faaliyet gösteren kıraathane de tombala oynatıldığının tespit edilmesi üzerine Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekiplerince ani baskın yapıldı.

Binanın girişini kapatan polis ekipleri kıraathanede yaptığı incelemede Tombala makinesi ile kumar oynatıldığını tespit ederken, kumar oynatılmasında kullanıldığı belirlenen yaklaşık 17 bin TL paraya da el konuldu. Kıraathanede bulunan yaklaşık 60 kişiye “kumar oynama” suçundan Kabahatler Kanunu kapsamında 219’ar TL idari para cezası kesildi.

Kıraathanede yapılan incelemede, 6 bayanın garson olarak çalıştırıldığı da tespit edildi.

Polis ekipleri ayrıca işyeri işletmecileri hakkında ise “Kumar Oynamaya Yer ve İmkan Sağlama” suçundan işlem başlattı.

Polis ekipleri kumar oynatılmasında kullanılan Tombala makinesi ve ekipmanlarına el koyarak Asayiş Şubesi’ne götürdü.

Bu arada, kumar baskını yapılan kıraathaneye 10 Nisan 2016 tarihinde de kumar baskını yapılmış ve yine kumar oynatılmasında kullanılan “Tombala” makinesine el konuymuş ve kumarda kullanıldığı ileri sürülen yaklaşık 25 bin TL paraya da el konulmuştu. Baskında yine kıraathane de garson olarak çalışan bayanlarında bulunduğu tespit edilmişti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

d2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    yazık oluyor tombalacılara zararlarını kımden cıkaracaklar acaba ellerıne saglık emnıyetın yasa olarak bunları hapıs cezasına da cezalandırmalı ayrıca terbıyeden yoksun ornek oluyorlar kadının kahvede tombalada ne işi var işi var
    0
    0
    Yanıtla