SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Girişimciler Grubu

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ile koordineli çalışma yürütmeleri amacı ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) bünyesinde İl Kadın Girişimciler Grubu kuruldu.

Görevleri arasında; Kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlemek ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmek de olan ve Ebru Zeyrek, Emine Ünver, Mehtap Keklik, Manolya Uymaz, Nursel Gökçe, Ayşe Necla Şavata, Songül Ayabakan, Songül Dönmez, Şermin Akkartal, Zehra Öcal, Zehra Ulusoy, Kadime Coşkun ile Kadime Kutlu’dan oluşan İl Kadın Girişimciler Grubu TSO başkanı Hasan Erkoç başkanlığında bir araya gelerek ilk toplantısını yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TSO başkanı Erkoç; “Amacımız büyük bir potansiyel olan kadım girişimcilerimizin de iş dünyasındaki yerini almaları. İl Kadın Girişimciler gurubumuzda görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum.” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız