SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Girişimciler Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Grubu aylık toplantısını Sarı Kurdela Restaurantta verilen yemekle yaptı.

Düzenlenen yemekli toplantıda gündemdeki mikro kredi, KOSGEB destekleri gibi konular yer alırken, gruba yeni katılan üyelerle fikir alışverişi de yapıldı. TSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Nursel Gökçe, Kadın Gişimciler Gurubu olarak her ay düzenli bir şekilde toplandıklarını ifade ederek, “TSO Kadın Girişimciler Gurubu olarak, bu akşam burada bulunmamızın amacı, projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunmak, gurup üyelerinin bilgilerini almaktır. Ayrıca gurubumuza yeni katılan iş kadınlarımızdan Bahar Gür, Dr.Fethiye Ersan ve Zeynep Nacar, görüşlerini ve düşünceleri dile getirecek. Yeni katılımcılarla birlikte üye sayımız 20’ye yükseldi. Bu akşam toplantıda, son bir ayda yaptığımız çalışmaları konuşacağız. Girişim Gurubu Başkanı olarak, uluslararası 'İşte Kadınlar' kongresine katıldım. Ayrıca Doç. Dr. Taşkın Yıldırım, girişimci kadınlara yönelik kişisel gelişim eğitimi verdi. Kasım ayı çalışmalarımızı bu şekilde sürdürdük”şeklinde konuştu.

“KADIN GİRİŞİMCİLERE HİZMET VERECEĞİM”
Öte yandan TSO Kadın Girişimciler Grubuna yeni katılan, aynı zamanda AKP Milletvekili Öznur Çalık'ın ablası olan Dr. Fethiye Ersan, düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Bu guruba yeni katıldım. Çalışmaların takibi ve desteklemeye hazırım. Bayan girişimciliğin zorluklarına rağmen bu grupta olan arkadaşları kutluyorum. Merkezimiz Ankara ve İstanbul’dan sonra Doğuda ilk geniş bir kitleye hizmet vereceğiz. Önemle hassasiyetimin bilincinde, teknolojik donanımı ve tecrübeli eli birlik girişim gurubumuzun yapacağı mistik edindirme ve eğitim çalışmalarına kendi alanımda destek vereceğim. Malatya’mızda bir Malatyalı doktor olarak, çocuğu olmayan, ailevi gen hastalığı olanlara sağlıklı çocuk sahibi olmalarını sağlayacak hizmetler vereceğim. Kadın girişimcilerimizi sağlık konularında gereken sağlık eğitimini vermeyi düşünüyorum” dedi. Bahar Gür’de gıda sektöründen, üretime ve tüketime kadar gerekli koşulların sağlanmasında katkıda bulanacağını belirtti. Gür, “İlimize gıda üretimlerinde etkili bir şekilde nasıl destek vereceğim. Kısacası elimizden gelen tüm çabaları göstereceğiz” diye konuştu.

FOTO: Duygu GÜLAL (Yorum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız