SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Girişimcilere İşyeri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kadın girişimcilere cüzi bir fiyatla kiralanan 45 işyeri düzenlenen törene açıldı.

Akpınar kavşağındaki İl Özel İdaresi İş Merkezi'nde düzenlenen kadınların işyeri açılış törenine, Vali Vekili Enver Erdem, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ayşe Yıldırım Özceyhan ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ayşe Yıldırım Özceyhan, "Kadın Girişimciler Derneği olarak Özel İdare'nin desteğiyle işletir duruma getirdiğimiz küçük fakat topluma kazanç açısından büyük bir projeye imza attık. Gelinlik, aksesuar, kuaför ve tekstil gibi farklı alanlarda hizmete sunduğumuz işyerlerimiz kadınlarımıza da ışık oldu. Kadınlarımızla birlikte topluma da ışık oldu" ifadelerini kullandı.

Konuşmadan sonra açılış gerçekleştirildi ve işyerleri yetkililer tarafından gezildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız