SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Hakemin Kartı Hiç Cebine Girmedi

0
Güncellendi - 2017-02-16 18:54:17
Kadın Hakemin Kartı Hiç Cebine Girmedi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta ligin 18’inci haftasında İnönü Üniversitesispor ile Kahramanmaraş Sakarya Spor arasında oynanan karşılaşmada maçın hakemi Sevgi Günel, 14 futbolcuya sarı kart gösterdi.

İnönü Üniversitesispor ile Kahramanmaraş Sakarya Spor, ligin 18’inci haftasında 12 Şubat Pazar günü Yeşiltepe 3 nolu sahada karşı karşıya geldi. Maçı İnönü Üniversitesi 3-2 kazandı.

Adana Bölgesi’nden Bölgesel Hakem Sevgi Günel’in yönettiği karşılaşmada sarı kartlar havada uçuştu. Günel, İnönü Üniversitesi’nden 9, Kahramanmaraş Sakarya Spor’dan ise 5 olmak üzere 14 futbolcu sarı kart gösterdi. Sertliğe müsaade etmeyen Günel, ikili mücadelelerde sporcuları sık sık uyardı.

İnönü Üniversitesispor’da Fikret Avcu, Cumali Özdal, Serhat Abay, Kerem Özdemir, Garip Erayabakan, Ramazan Çavuş, Fatih Sakin, Volkan Tuncel ve Ebubekir Yardım sarı kart gördü. Kahramanmaraş Sakarya Spor’da ise Yusuf Bahşi, Hanifi Sıddık Demir, Oğuz Han Burak Ay, Salih Özçelik ve Alaaddin Gülaç sarı kartla cezalandırılan futbolcular oldu.

Günel, karşılaşmanın ilk yarısında 4, ikinci yarısında ise 10 kart gösterdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali tüfenkçi (7 yıl önce)
    kartı gösterirken poz vermeyi de ihmal etmemiş hanımefendi :)
    0
    0
    Yanıtla