SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Kavgacılar

A- A+ PAYLAŞ

Biri kızını nişanlısından ayırdığı iddiasıyla bir bayanı, bir diğeri iddia oynayan kocası, bir başkası eşinden ayrılmak isteyen kız kardeşiyle kavga etti.

ANNE-KIZ..
Polise başvuran 23 yaşındaki G.K.D. adlı bayan, 45 yaşındaki M.Ö. adlı kadının kendisine saldırarak dövdüğünü ve tehdit ettiğini, bu kadının 19 yaşındaki kızı A.Ç.’nin de kendisine hakarette bulunduğunu öne sürdü. Yakalanan anne-kız da, G.K.D.’nin A.Ç.’nin nişanlısından ayrılmasına yol açtığını ve kendilerini tehdit ettiğini öne sürüp, şikayetçi oldular.

KIZ KARDEŞLER..
Yeşiltepe’de meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 24 yaşındaki T.Y. adlı kadın, 35 yaşındaki eşi M.Y.’nin kendisine sürekli şiddet uyguladığını, yurt dışına çalışmaya gittiğini, kocasının borçlarını kredi çekerek açtığı işyeri ve kocasının gönderdiği paralar ile kapattığını, kocası yurt dışından dönünce boşanmak istediğini kocasına ilettiğini ve boşanmak üzere anlaştıklarını, ancak 30 yaşındaki ablası G.K.’nın, olayı duyunca “Başkasını buldu, seni boşayacak” diyerek kocasını kışkırttığını, bunun üzerine eşinin eve gelip kendisini dövdüğünü ve evdeki eşyaları tahrip ettiğini öne sürdü. M.Y. ile baldızı G.K. ise suçlamaları kabul etmediler.

İDDİA KAVGASI..
Öte yandan Hidayet Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki N.G. adlı kadın, 2.5 yıllık eşi aynı yaştaki S.G. ile iddia oynaması nedeniyle tartıştıklarını, ertesi sabah evden ayrılan eşinin geri dönmediğini, gidebileceği yerleri aradığını ancak bulamadığını bildirdi ve hayatından endişe ettiği kocasının bulunmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız