SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Kolları Başkanı Değişti

A- A+ PAYLAŞ

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığına Güllü Tuncer getirildi.

CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Karaduman'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevini bıraktığı iddia edilirken, yerine Güllü Tuncer'in atandığı ifade edildi. CHP Malatya il kadın kolları yönetiminde başkan dışında değişiklik olmadığı belirtildi.

Bu arada, parti kadın kollarının 30 Ekim günü yapmayı planladığı kahvaltılı buluşmanın ise iptal edildiği, Tuncer tarafından açıklandı. Tuncer, "CHP Kadın Kolları Malatya örgütü olarak; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88.yılını kutlamak, kazanımlarını bir kez daha hatırlamak, Atatürk ve Cumhuriyetimizi kuran önder kadroyu anmak amacıyla, 30 Ekim günü kahvaltı etkinliği düzenlemiştik.

         Son günlerde ülkemizde yaşanan acı olaylar, ulusumuzu derin bir yasa boğmuştur. Son aylarda şehit haberlerinin ardı arkası kesilmezken, 

5 polis memuruz Bitlis’te, 24 askerimiz Çukurca’da şehit edilmiştir.

         Bu acılarımız henüz dinmemişken, Van ve Erciş’te 23 Ekim günü meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde şuan ki belirlemelere göre 459 yurttaşımız hayatını kaybetti.

         Aziz şehitlerimize ve depremde yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

         30 Ekim günü düzenlemeyi planladığımız, kahvaltı etkinliğini, yaşamış olduğumuz bu üzücü olaylar nedeniyle iptal etme kararı almış bulunuyoruz.

         Toplu şehit haberlerinin ardından yurdun her köşesinde düzenlenen mitinglerde terör ve ulusal birliğimizi bozmaya çalışan terörist odaklar lanetlenmiştir.

         Deprem haberinin duyulmasından sonra da halkımız yurdun her yanında depremzedelere yardım eli uzatmak amacıyla, yollara dökülmüş depremzedelerin acılarını paylaşmıştır. Türkiye tek yürek olmuştur.

         Acılar bizleri birbirimize kenetlemiş, terörün ve depremin acısı yurdun her yanında eşit derecede hissedilmiştir.

         Biz CHP Malatya İl kadın Kolları olarak depremzedelere yardım için kampanya başlatmış bulunuyoruz. Tüm halkımızdan katkı bekliyoruz.

         CHP Kadın Kolları Malatya örgütü olarak, duygularımızı paylaşmamıza vesile olduğunuz için teşekkür ediyoruz."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız