SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kadın Kolları Damga Vuracak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:25:19
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Oğuzhan, Akçadağ ve Yazıhan Kadın Kolları teşkilatını ziyaret etti. 

Kadın Kolları Başkanı Oğuzhan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile sürdürdüğü ilçe ziyaretlerinde İlçe Kadın Kolları Teşkilatları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. 

7 Haziran seçimlerinde AKP Malatya Kadın Kolları’nın damga vuracağını ifade eden Oğuzhan, "Kadının gücü, başarısı 7 Haziran’da sandıkta kendini hissettirecek. Gerekirse vatandaşlarımızı ev ev ziyaret ederek 7 Haziran seçimin öneminden bahsedeceğiz. Yeni Türkiye için yeni anayasanın kaçınılmaz olduğunu, çözüm sürecinin başarıya ulaşması gerektiğini tüm kardeşlerimize anlatacağız.

İlçe teşkilatlarımıza düzenlediğimiz ziyaretlerimiz ile hanım kardeşlerimiz ile 7 Haziran seçimlerinde izleyeceğimiz stratejiyi belirliyoruz. Belirleyeceğimiz yol haritamız ile her ilçemize göre çalışma yapacağız. Bu seçim nokta atışı yapacağımız seçim olacak." diye konuştu. 

Oğuzhan, Malatya’nın her zaman kendine, şanına yakışanı yaptığını dile getirerek,"AK Parti, 77 milyonun tamamı ile bir aile. Kapalı kapılar ardında  bir üst akıl tarafında oluşturulan değil, milletle, milletin tüm renkleri ile kardeş olan, gönül birliği olan, Anadolu’yu kapsayan bir çatıdır. Malatya teşkilatı da AK Parti ailesinin omurga illerinden biridir. Malatyalı hemşerilerimizin partimize vermiş olduğu destek ile her zaman teşkilatımızı gururlandırmıştır." dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız