SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Kursiyerleri Kabul Etti

0
Güncellendi - 2016-02-14 00:42:41
Kadın Kursiyerleri Kabul Etti
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi “Kadın Giyim Artistik Çizimler” kursu öğreticisi Hülya Demir ve kursiyerler, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, kadınların toplumda ayrı bir yeri ve öneminin olduğunu söyledi.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi “Kadın Giyim Artistik Çizimler” kursu öğreticisi Hülya Demir ve kursiyerler, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, kurs faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Burada konuşan Başkan Gürkan, kadınların toplumda yeri ve önemine dikkat çekerek, “Gerek maharetlerini ortaya koyma noktasında, gerekse kendilerine bir irat elde etme noktasında göstermiş olduğunuz gayretlerinizi kutluyorum. Biz bayanlarımızı erkekler olarak,  eve hapsetmeyi bir marifet zannediyoruz. Bayanlarımızın sosyal hayatın her kesiminde olması lazım. Bayanların olduğu ortamlarda huzur ve ahenk daha doğru işler. Bayanlarımızda özellikle kendilerini iyi yetiştirmeleri gerekiyor. Evde iyi bir hanım, iyi bir anne, çocuklarımızın eğitiminde çok önemlidir. Yetişen iyi çocuklar, yarın toplumumuzda sosyal barışın oluşmasında güzel bir tablo ortaya çıkarır. Hanımlar iyi yetişmediği takdirde ise, gelecek nesillerin sıkıntısı olur. Bayanlarımız özellikle Halk Eğitim Kurslarında el mahareti ve yeteneklerinin yanında, aile, çocuk bakımı, ailedeki tutum ve davranışlar, eşlerle olan ilişkilerde onlara da dikkat etmek lazım. Hayat müşterektir anlayışı içerisinde karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde aileyi idame ettirmemiz lazım. Ben sizleri kutluyorum. Hoca hanımı da ayriyeten tebrik ediyorum. Hakikaten güzel bir çalışma oluşturmuşsunuz. Artı bir gelir kaynağı elde etmişsiniz. Kendi el becerilerinizi burada ortaya koymuşsunuz. Kendi gizli güçlerinizi ortaya çıkarma adına güzel bir çalışma ortaya koymuşsunuz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız