SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Meclisi'nden Kursa Destek

0
Güncellendi - 2016-11-16 03:53:49
Kadın Meclisi'nden Kursa Destek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi, Malatya Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği ve Battalgazi Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde Malatya’nın çeşitli bölgelerinde bulunan yaklaşık 20 dikiş nakış kursunda eğitim gören 300 kursiyere kumaş yardımı yapıldı.

Yardım kapmasında Göztepe mahallesinde bulunan Mevlana Ortaokulunda açılan kursta yardımlarla alakalı açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, Kadın Meclisi ve Yardım Gönüllüleri Derneği ile beraber kadınların yeteneklerini geliştirmesi noktasında katkı yapmak amacıyla kurslara kumaş yardımında bulunduklarını, amaçlarının kadınların yeteneklerini geliştirerek kadınların iş gücünü artırmak olduğunu söyledi.

Bulut, “Kadın Meclisi olarak kadınlara verdiğimiz katkıların yarattığı gönül rahatlığıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kumaş temini ve dağıtımı kapsamında bizlere yardım eden Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a teşekkür ediyoruz.”dedi.

Temel düşüncelerinin çevre ile olan iletişimlerini üst düzeye çıkarmak olduğunu dile getiren Mevlana Ortaokulu Müdürü Nihat Durak, “Okulumuzu cazibe merkezi haline getirmek amacıyla kursiyerlerimize yer temin ettik. Yaptığımız iş eğitim öğretim faaliyeti bu kapsamda bu kursumuz öğretimin yanında bölgede birlik ve beraberliği de sağlayan bir kurs oldu. Kumaş yardımı konusunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Eğitmeni Ayten İçli, “Kadınların kendilerini geliştirmesi, gelişimlerini tamamlamaları ve aile bütçesine katkı da bulunmaları sebebiyle bu tür yardımları çok önemsiyoruz. Bu kapsamda kadınlara destek olan Malatya Büyükşehir Kent Konseyi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Verilen kumaşlardan çeşitli kıyafetler yapabileceklerini dile getiren kursiyerler yardımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek yardım konusunda emeği geçen Malatya Büyükşehir Kent Konseyi’ne ve Malatya Büyükşehir Yardım Gönülleri Derneği’ne teşekkür ettiler.

Bülten

kadinkonseyi1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız