SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Meclisi'nden Trabzon Gezisi

0
Güncellendi - 2018-07-13 03:28:18
Kadın Meclisi'nden Trabzon Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kültürel geziler kapsamında Trabzon iline günübirlik gezi düzenledi. Düzenlenen gezi programına Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut ve kadın meclisi üyeleri katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, kadınlarımıza sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında ülkemizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtmak ve kadınların sosyalleşmelerine katkıda bulunmak amacıyla yıl içinde belirli periyotlarda il dışına gezi programları düzenlediklerini söyledi.

Yıl boyunca kadınlara yönelik yapmış oldukları bilinçlendirme çalışmaları ve sosyal etkinlikler kapsamında binlerce kadına ulaştıklarını söyleyen Bulut, “ Yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmaların yorgunluğunu Trabzon gezisi ile atmaya çalışıyoruz. Bizlere bu imkânları sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’a ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu’na kadın meclisi üyeleri adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kadın Meclisi üyeleri düzenlenen gezi programından duydukları memnuniyeti dile getirerek Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür ettiler.

Maçka, Sümela Manastırı, Uzungöl, Trabzon Meydan, Sera Gölü, Ayasofya camilerini gezen kadın meclisi üyeleri,  yeşili ve tabiatı ile meşhur Trabzon da bol bol hatıra fotoğrafı çektiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız