SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Meclisi'ne Yeni Başkan

0
Güncellendi - 2018-07-12 05:13:51
Kadın Meclisi'ne Yeni Başkan
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kent Konseyi binasında Kadın Meclisi Züleyha Türksoy’un istifası üzerine gerçekleşen Olağan Genel Kurula Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri katıldı. Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber konuşmasında, “Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanımız Züleyha Türksoy kendi isteği ile istifa etmiş bulunuyor. Züleyha Türksoy hanımefendiye emek ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni başkanımızı seçmek için olağan kurulumuzu toplamış bulunuyoruz. Kent Konseyimiz Malatya ve Yeşilyurt’un eğitimi, sosyal ve kültürel faaliyetlerine katkı sunmak adına güzel projeler hayata geçirecek” dedi.

ELİMİZDEN GELEN TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ

Kent Konseyinin faydalı projeler ve çalışmalarda bulunacağını ifade eden Genel Sekreteri Berber, “Yeşilyurt Kent Konseyimiz şehrimize ve ilçemize faydalı işler yapmaya devam ediyor. Kent konseyinde görev alan kardeşlerimiz geliştirdikleri projeler ile başta şehrimiz ve ilçemizin kültürel ve sosyal açıdan daha ileriye gitmesini sağlıyor, bizde elimizden gelen tüm desteği vereceğiz ve onların önünü açacağız. Kentimizin ve ilçemizin her açıdan daha ileriye düzeye ulaşmasında fikirleri, önerileri ve farklı projeleriyle destek sağlayacak bütün hanım kardeşlerimizi Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisine bekliyoruz. Bugün İkinci Olağan Genel Kurulumuzu yapıyoruz. Bugüne kadar Kadın Meclisi Başkanlığını yürüten Züleyha Türksoy’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni göreve başlayacak olan Başkanımız ve Yürütme Kurulunun Yeşilyurt’umuz için önemli çalışmalar yapacaklarına yürekten inanıyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Divan Başkanlığının seçiminden sonra yapılan oylamada, Semra Özcan oy birliği ile Yeşilyurt Kent Konseyinin Kadın Meclisi Başkanlığına seçildi. Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeliklerinde ise Asil üye olarak  Şeyda Enginol ,Sevgi Şahin, Gülşen Özkanlı, Selma Aydın Felek, Emine Taşcı, Tülay Aytekin, yedek üye olarak Sevinç Aktuğ, Arzu Tulum, Selda Çilek yer aldı.

AMACIMIZ KADININ TOPLUMDAKİ ROLÜNÜ GÜÇLENDİRMEK

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Seçilen Semra Özcan, “Başta Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber’e, STK Temsilcilerine, Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerine desteklerinden dolayı teşekkürü borç bilirim. Görevi Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sayın Züleyha Türksoy’ dan devralıyorum. Züleyha Türksoy ve yürütme kurulu üyelerine 2 yıldır yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi, Yeşilyurt’ da yaşayan kadınlarımızın din, dil, ırk, kültür, sınıf, eğitim ve düşünce farkı gözetmeksizin temsil edilmesini, özgür ve doğrudan katılımını sağlayan bir platformdur. Amacımız; planladığımız proje ve programlarda kadınlarımızın daha fazla yer almasını sağlamak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek istiyoruz. Bizler Kadın Meclisi olarak kadının toplumdaki rolünü güçlendirmek için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız