SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Meclisi'nin Konukları

A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi Kadın Meclisi, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle kahvaltıda buluştu.

Konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisinin koordinasyonunda STK temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısı düzenlendi. Kent Konseyi Toplantı salonunda kahvaltıda bir araya gelen STK temsilcileri 2011 yılında yapacakları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Düzenlenen koordinasyon toplantısına Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, Kimse Yok mu Derneği Malatya Şube Başkanı M. Nami Güzeler, Toplum Destekli Polis Bürosundan polis memuru Adnan Karakuş, Bir Damla Derneği Başkanı Gülten İlhan , İnsan Hakları Derneği Malatya Şube Sekreteri Hasan Buran, Hayırlarda Yarışanlar Derneği Başkanı Ferda Kürün, Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı Adil Akkoyunlu , Bil-Sam’ı temsilen Esma Gözalıcı, Ehl-i Beyt Derneğinden Ahmet Çakmak, Mazlum-Der Malatya Şube Başkanı Kadir Yılmaz, İffet Kadınlar Derneğinden Ayşe Gonca Yıldız , Yağmur-Derden Nazife Karagöz, Hanımeli Derneğinden Filiz Öğülmüş, Hayrın Yolcuları Derneğinden Havva Çolak, Yetimler Kervanı Derneği Başkanı İhsan Çolak, İHH dan Saliha Akboğa katıldı..

Kadın meclisinin çalışmalarının anlatıldığı vtr’nin sunumunun ardından bir konuşma yapan Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, Kadın Meclisinin genel çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Dirikolu, koordinasyon toplantısında bir araya gelmelerinin esas gayenin ortak çalışmalar ortaya koymak olduğunu belirterek ortak akıl çerçevesinde çalışmaların kentin sürdürülebilir geleceği açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.

Konu çerçevesinde STK temsilcileri bu toplantıların düzenli aralıklarla yapılmasının çok önemli olduğuna değindiler ve tertip edilen çalışmalarda ortak hareket etmenin önemli olduğuna işaret ettiler.

Toplantıya katılan STK temsilcileri Malatya Kent Konseyinin başlattığı “Malatya Yazıyor” kampanyasına da mektup ve kart postal atarak destek verdiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız