SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Personele Yemek

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kadınlar Günü dolayısıyla belediye bünyesinde çalışmakta olan bayan personele Dede Korkut Parkı'nda bir yemek verdi.

Yemeğe ilişkin olarak belediyenin yayınladığı basın bülteni şöyle:

"Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 9 Mart Salı günü sivil toplum kuruluşlarının bayan temsilcileri ve siyasi parti kadın kolları temsilcilerine yemek veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesinde çalışmakta olan bayan personellere de bir yemek verdi.

10 Mart Çarşamba günü Dede Korkut Parkında gerçekleştirilen yemek öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kadınların sosyal hayat içinde çok önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Başkan Çakır, “Dünya Kadınlar Günü nedeniyle daha önce ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarının bayan temsilcileri ve siyasi parti kadın kolları temsilcileri ile yemekte bir araya gelmiştik. Bugün ki yemekte de belediyemiz bünyesinde çalışan bayan arkadaşlarımızla bir arada olmak istedik.

Zaten personellerimiz ile sık sık bir araya gelip, başta belediyemiz çalışmaları olmak üzere bir çok konuda görüş ve düşüncelerini dinliyoruz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız