SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Rektörler Toplantısı

0
Güncellendi - 2018-12-13 17:02:01
Kadın Rektörler Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadın Rektörler Toplantısı İstanbul’da Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, toplantıya Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’ta katıldı.

Toplantının açılışı Mayıs 2018 tarihinde Avrupa Kadın Rektörler Birliği’nin (EWORA ) Lizbon Nova Üniversitesinde gerçekleştirilen 1. Atölye Çalışması hakkında bilgi sunumu ile gerçekleştirildi.

“Yükseköğretim ve toplumsal cinsiyet, eşitlik, çoğulculuk, şeffaflık ve mükemmeliyet” başlıklı atölye çalışmasında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve katılımcılar akademide kadın rolü, kadın liderliği konusunda bilgi paylaşımında bulundular.

Bu arada, Türkiye Kadın Rektörler Toplantısının bir sonraki etkinliğine Malatya Turgut Özal Üniversitesi ev sahipliği yapacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız